Welkom op de website van Wellsaddle zadelmakerij.

Wellsaddle levert zowel nieuwe als gebruikte rijzadels voor pony's en paarden. Deze worden vakkundig aangemeten aan u en uw rijdier.

Tevens kunt u bij Wellsaddle terecht voor vakkundige reparatie aan al uw lederwaren. Hierbij valt te denken aan het vervangen van singelstoten, het bijvullen of volledig opnieuw vullen van zadels, vernieuwen van gebroken riempjes en gespen. Ook mentuig wordt deskundig gerepareerd.

U vindt allerlei info op deze website. Indien u een afspraak wenst te maken, gelieve u eerst even onze werkwijze door te lezen, welke hier is te vinden.

Een actueel overzicht van wat Wellsaddle te koop aanbiedt, vindt u hier.

 

In verband met de grote voorraad en de vakantie die er aan komt, zal Wellsaddle een pasdag houden op zaterdag 30 juni. Als u interesse heeft om te komen kijken of er een zadel bij zit wat u graag geheel vrijblijvend wilt proberen tegen een gereduceerd tarief van 35 euro per paard, dan bent u dan van harte welkom bij Wellsaddle. U kunt alle zadels testen in de bak en u ontvangt een goed advies met betrekking tot uw paard en uzelf. Er zullen minimaal 2 zadelmakers/ passers aanwezig zijn om u van een advies te voorzien. Bij voldoende animo zal er ook een voedingsdeskundige en paardenmasseur aanwezig zijn. Eventueel kunt u ook uw eigen zadel meebrengen voor een waardeschatting. Er zullen door Wellsaddle pas weer zadels ingenomen worden vanaf 1 augustus. Dit om de voorraad ivm de vakantie lager te houden. Als u interesse heeft, laat het dan weten via de mail of Whatsapp, Wellsaddle heeft geen messenger. Bij grote animo zullen we uitwijken naar een grotere locatie.

 

Voorheen was er een uitstekende samenwerking met 't Zadelhuisje in Almkerk. Door meerdere omstandigheden is mijn gewaardeerde collega helaas volledig gestopt met het passen van zadels. Onze vriendschap en samenwerking is er echter nog steeds. Zadels die voorheen te verkrijgen waren via 't Zadelhuisje zijn bij ons nog steeds verkrijgbaar.

De prijzen op mijn website zijn bewust niet vermeld om te voorkomen dat mensen vanuit deze optiek zoeken naar zadels. Regelmatig hoor ik dat men op zoek is naar een zadel en geen verstand heeft van wat er op zou kunnen passen. De prijs zal die kennis niet veranderen, maar wel be├»nvloeden. Wellsaddle streeft ernaar om altijd binnen het budget van de koper te blijven. In mijn geval zijn er altijd kosten die voldaan moeten worden naast het aan te kopen zadel, lees daarvoor mijn voorwaarden en tarieven. Geef een budget op tot hoe hoog u kan of wilt besteden en daar zal altijd rekening mee worden gehouden. Wellsaddle neemt altijd alles mee tot het uiteindelijke budget en streeft ernaar om dat niet te overschrijden. 

Mocht u het verkiezen om met een eigen zadelpasser te werken, dan is het mogelijk om zadels bij Wellsaddle te gebruiken. Maak hiervoor een afspraak. Legitimatie en de inleg van borg is in dat geval noodzakelijk. Zo voorkomen we dat grote aantallen zadels voor langere tijd uit de voorraad verdwijnen.