Welkom op de website van Wellsaddle zadelmakerij.

Wellsaddle levert zowel nieuwe als gebruikte rijzadels voor pony's en paarden. Deze worden vakkundig aangemeten aan u en uw rijdier.

Tevens kunt u bij Wellsaddle terecht voor vakkundige reparatie aan al uw lederwaren. Hierbij valt te denken aan het vervangen van singelstoten, het bijvullen of volledig opnieuw vullen van zadels, vernieuwen van gebroken riempjes en gespen. Ook mentuig wordt deskundig gerepareerd.

U vindt allerlei info op deze website. Indien u een afspraak wenst te maken, gelieve u eerst even onze werkwijze door te lezen, welke hier is te vinden.

Een actueel overzicht van wat Wellsaddle te koop aanbiedt, vindt u hier.

De prijzen bij Wellsaddle zijn inmiddels deels vermeld bij de zadelomschrijving omdat mensen vanuit deze optiek zoeken naar zadels en om een beeld te geven bij welke prijzen ik hanteer. Regelmatig hoor ik dat men op zoek is naar een zadel en geen verstand heeft van wat er op zou kunnen passen. Wellsaddle streeft ernaar om altijd binnen het budget van de koper te blijven. Overigens zijn er altijd kosten die voldaan moeten worden naast het aan te kopen zadel, lees daarvoor onze voorwaarden en tarieven. Geef een budget op tot hoe hoog u kan of wilt besteden en daar zal altijd rekening mee worden gehouden. Wellsaddle neemt altijd alles mee tot het uiteindelijke budget en streeft ernaar om dat niet te overschrijden. 

Mocht u het verkiezen om met een eigen zadelpasser te werken, dan is het mogelijk om zadels van Wellsaddle te gebruiken. Maak hiervoor een afspraak. Legitimatie en de inleg van borg is in dat geval noodzakelijk. Tevens hanteren we een vooraf afgesproken termijn waarin de zadels moeten terugkeren of wanneer de koop gesloten moet zijn. Zo voorkomen we dat grote aantallen zadels voor langere tijd uit de voorraad verdwijnen.