Onze tarieven inclusief BTW:

Consult € 90,-

Controle (binnen een jaar) € 75,- en jonge paarden € 50,- bij meer dan 2x per jaar.

Wij hanteren een jonge paarden en revalidatie traject. Bij gebruik van jonge paarden traject/ revalidatie traject is de afschrijving van een tweedehands zadel 1 euro per dag. Van een nieuw zadel is het 2 euro per dag. U krijgt bij aankoop van een ander zadel de aanschafprijs van het zadel minus de aantal gebruikte dagen retour voor het geleverde zadel. Een consult kost per keer 50 euro exclusief reiskosten. Dit is inclusief alle arbeid en reparaties van het zadel dat in het paardentraject loopt. Dit geldt ook voor borg bij aanschaf na 14 dagen bedenktijd.

Nacontrole geen kosten consult (bij aanschaf van een zadel van tenminste € 1500,-) service

Nacontrole van een marge zadel of reflock € 50,-

 

Reiskosten:

  • <15 km               15,-
  • 15-25 km            25,-
  • 25-35 km            35,-
  • 35-45 km            45,-
  • 45-55 km            55,-
  • 55km                   1,- per km

De reiskosten worden in een rit verdeeld over alle klanten die in die route zitten. Als er dus meerdere mensen op 1 adres zijn, dan betaalt ieder een evenredig deel mee aan deze reiskosten. Deze kosten worden dus niet voor het volle bedrag per persoon in rekening gebracht. 

De reiskosten worden ten allen tijden doorberekend, als de klant zich niet bijtijds afmeldt om onnodig voorrijden te voorkomen. Dit geldt ook als je bij een klant staat met een kreupel paard of iets dergelijks.

 

Zadel bijvullen ter plaatse vanaf 20 euro.

Volledig hervullen zadel altijd op de thuislocatie van Wellsaddle vanaf 185 euro exclusief reiskosten en navullen. Soms worden zadels klaargemaakt voor toekomstig gebruik en dan weggehangen. U kunt de reiskosten besparen in dat geval door het zadel te komen brengen en weer op te halen. Het zadel zal dan worden voorzien van een volledig nieuwe basis vulling 

Singelstoten (kort) vervangen vanaf 17,50 euro per stuk, mede afhankelijk van merk en type zadel.

Singelstoten (lang/dressuur) vervangen vanaf 22,50 euro per stuk, mede afhankelijk van merk en type zadel.

Zadelzitting vervangen vanaf 265 euro. Dit doen wij echter niet bij zadels met kunststof boom.

Stijgbeugelhaken vervangen (technisch niet altijd mogelijk) vanaf 120 euro per stel, mede afhankelijk van merk en type zadel.

Zadel (indien ervoor geschikt) met behulp van een pers verbreden of versmallen 75 euro.

Vervangen van stiksels vanaf 5 euro.

Nieuw leer t.b.v. reparatie vanaf 7,50 euro.

Innemen bakstukken, kopstuk etc. vanaf 7,50 euro.

Gesp opnieuw vastzetten vanaf 6,50 euro excl. prijs evt. nieuwe gesp.

Diverse kleine reparaties prijs in overleg. Te denken valt dan aan alle voorkomende reparaties aan hoofdstellen, hulpteugels, halsters en mentuig. Ook voor de vakkundige reparatie van overige lederwaren zoals hondenriemen, riemen, brommertassen, motortassen, singels etcetera kunt u bij ons terecht.