Wellsaddle heeft een contract met Mattes voor onderleggers en singels. Alle produkten van Mattes kunt u bij ons bestellen in alle kleuren en maten. Klik hier om naar de website van Mattes te gaan. Let op: het kan even duren voordat de site laadt, dit is normaal. Soms is herladen nodig.

Met betrekking tot zadels is er een samenwerkingsverband met Crown en Barclay zadels. Mooie Engelse zadels die over het algemeen in een termijn van 6 tot 8 weken geleverd kunnen worden. Deze zadels beginnen vanaf circa 1.450 euro. Er is een flinke voorraad aanwezig van de meest voorkomende maten. Grote kans dus dat u meteen al wegrijdt met één van deze prachtige zadels. Zij voorzien ook in bijpassende singels van uitstekende kwaliteit.

Dan is Silhouette ook terug van weggeweest. Komende week komt er nieuwe voorraad binnen van deze zadelmakers. Silhouette maakt 'bespoke' zadels voor een nette betaalbare prijs. Zadels dus op verzoek van de koper. Wellsaddle zal regelmatig zadels van deze maker op voorraad hebben. Zowel nieuw als tweedehands.

Verder werkt Wellsaddle met zadels van Bates en Wintec. Ook aanpassingen aan deze zadels kunnen worden uitgevoerd. Alle hulpmiddelen zijn aanwezig. Tevens kunnen we van Bates en Wintec singels en en andere overige toebehoren leveren.